Український телеведучий Сергій Притула з лікарняного ліжка звернувся до українців з проханням. Він у жартівливій формі закликав українців проявлять більше толерантності, особливо під час гонки перед виборами. Відповідне відео Сергій Притула опублікував на своїй особистій сторінці у Facebook.

Цю гумореску я написав 1,5 місяці тому. Актуальності вона не втратила і не втратить ще довго. Сьогодні виставляю її, щоб «убити двох зайців». 1. Вибори приходять і проходять. А в перервах між ними нам, попри відмінності у політичних смаках, завжди треба залишатись людьми. І поважати право інших на свої погляди. І пам‘ятати, що політичний світ країни не двополярний! 2. Моє перебування на лікарняному ліжку ніяким чином не вплине на мої робочі плани. Якраз коли ЦВК буде підраховувати результати парламентських виборів, «вар‘яти» будуть знімати 4-ий сезон свого шоу для Нового каналу. І чи на милицях, чи на візочку, чи підвішений на шнурках до стелі, але я буду зі своїми соколиками знімати наше смішнюче шоу! Сприймайте це відео, як тизер нового сезону! Віршів у мене цьогоріч буде багато. Потрапити до нас на зйомки з 22 липня по 2 серпня можна, попередньо завітавши за квиточками ось сюди https://karabas.com/ua/tours/varyaty-tv . Приємного перегляду. І доброго вам здоров‘я!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Maandag 1 juli 2019

"Цю гумореску я написав 1,5 місяці тому. Актуальності вона не втратила і не втратить ще довго. Сьогодні виставляю її, щоб "убити двох зайців". 1. Вибори приходять і проходять. А в перервах між ними нам, попри відмінності у політичних смаках, завжди треба залишатись людьми. І поважати право інших на свої погляди. І пам‘ятати, що політичний світ країни не двополярний! 2. Моє перебування на лікарняному ліжку ніяким чином не вплине на мої робочі плани. Якраз коли ЦВК буде підраховувати результати парламентських виборів, "вар‘яти" будуть знімати 4-ий сезон свого шоу для Нового каналу", - написав шоумен.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Притула у своєму стилі додав, чи на милицях, чи на візочку, чи підвішений на шнурках до стелі, але буде зі своїми соколиками знімати наше смішнюче шоу!

"Сприймайте це відео, як тизер нового сезону! Віршів у мене цьогоріч буде багато. Там ще на початку треба було сказати "тим, хто вперше летить у Єгипет - присвячується" :)). Турфірми, розгрібайте :))!", - додав шоумен.

Під враження від побаченого залишилися і фоловерів. Вони яскраво виражають свої емоції в коментарях до посту:

Нагадаємо, Садовий запропонував Вакарчуку несподівану угоду.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Притула побачив магічні знаки у своїй політичній кар'єрі: замішані Пекалов і зламана нога.
Також Знай.uа писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, то спробував пояснити.