Сергій Притула на своїй сторінці у Facebook заявив про те, що у 2016-році хіромантка у прямому ефірі шоу "Інтуїція", ведучим якого він був, передрекла його політичну долю. Так, вона сказала, що в за 3 роки його чекає "підвищення" і що йому необхідно "берегти ноги і руки".

"Я зламав ногу. Ну, буває. Не я перший і не я останній. Абсолютно побутова ситуація. Але ж "ніт" (с)!!! Практично під кожним постом де я є з гіпсом, завжди знаходились десятки "екстрасенсів", які писали щось на кшталт "це знак, що тобі не треба іти у політику" або "це знак, що ти обрав не ту партію", "це тобі Бог натякає, що партія "Голос" – не твоє", або щось у цьому дусі", - написав Притула.

Перш ніж переглянути відео, рекомендую почитати прелюдію! Вона не буде довгою . Я й не здогадувався, якими забобонними...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zaterdag 29 juni 2019

"Добра людина скинула мені це відео. В ефір Нового каналу програма вийшла у червні 2016 року. А знята вона була в лютому 2016-го. Коли ніякими дочасними виборами у парламент і не пахло, а про те, що Зеленський може стати президентом не вірив, мабуть, навіть Саша Пікалов з 95 кварталу, який в кадрі буде жартувати про поламані… руки. Мені ще не було 35. І про кар'єру політика я говорив тільки жартома. Тиждень тому мені стукнуло 38. Приємного перегляду всім, хто бачив погані знаки! Вам шах і мат", - написав Притула.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, Садовий запропонував Вакарчуку несподівану угоду

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук розлютив фанатів

Також Знай.ua" писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, той спробував пояснити