Планується, що партія "Слуга народу" в українському парламенті 9 скликання ініціюватиме створення нового комітету по окупованих територіях.

Про це стало відомо завдяки заяві 20-го номера списку партії, радника президента з економічних питань Данила Гетманцева у ефірі одного з українських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Верховна Рада
Верховна Рада

"Ми не повинні говорити окремо про Крим, а окремо про Донбас. І ті, і інші окуповані території. Ми, до речі, хочемо створити у Верховній Раді комітет з окупованих територій. Це дуже важливе питання для стратегії розвитку країни", — сказав він.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гетманцев також вважає, що, відключаючи водопостачання Криму, Україна шкодить своїм громадянам.

"На сьогоднішній день у нас в партії не сформовано позицію з цього питання. Особисто я вважаю, що, відключаючи водопостачання окупованим територіям, ми шкодимо людям, які є нашими громадянами. Мені здається, що це не той метод, який потрібно використовувати для відновлення контролю за нашими територіями", - заявив радник президента.

Нагадаємо, красуня з "Жіночого кварталу" здивувала сміливим фото з Кошовим: "Ого, який у Жеки довгий".

Як повідомляв Знай.uа не справляєтеся - йдіть: Зеленський жорстко "розніс" силовиків і заявив про новий указ.

Знай.uа писав, Зеленський в Ужгороді показав, яким повинен бути справжній президент: "Не віриться, що таке можливо".