У команді українського президента Володимира Зеленського мають намір знижувати тарифи на комунальні послуги для населення.

Про це повідомив глава Офісу президента України Андрій Богдан.

"Про тарифи жартували або не жартували? Тарифи знижувати будете?" – запитав журналіст Андрія Богдана. "Обов'язково будемо знижувати", – відповів Богдан журналістам.

Андрій Богдан
Андрій Богдан

"І з ремонтом доріг будемо кардинально змінювати ситуацію. Ми не вибираємо ті гроші, які нам дає на дороги Європейський союз, бо тоді конкурс на компанію, контроль якості, бюджет і процедуру допуску до конкурсу визначає Європейський союз. Навіщо витрачати свій час на рентабельність 3-5%, адже це нецікаво, коли можеш вкрасти з бюджету? Наші вибирають 10-15% фінансування, яке дає Європейський союз. А ми хочемо, навпаки, всі державні гроші віддати Європейському союзу. Ми їм даємо мільярд, але тільки за умови, щоб жоден з наших не мав стосунку до розподілу цих коштів і контролю якості." Андрій Богдан

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відповідаючи на репліку про те, що "все це можна зробити лише зі своїм Кабміном", глава Офісу президента сказав: "Так". А на питання, хто буде новим прем'єр-міністром України, Богдан відповів: "Не знаю".

Нагадаємо, Зеленський прогулявся з Дартом Вейдером по Львову, українці в захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Геращенко вирішила пропіаритися на загиблих солдатах, українці збожеволіли від злості.

Також Знай.uа писав, Зеленський розповів, навіщо їде до Трампу.