Високий рейтинг партії "Слуга народу" Володимира Зеленського і особистий успіх президента використовують кандидати в народні депутати України.

Про це заявила глава Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва соціолог Ірина Бекешкіна.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами політичного експерта, "прагнення деяких кандидатів паразитувати на успіху Зеленського обумовлено тотальною необізнаністю громадян про партії та її членів".

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Якщо б люди знали своїх кандидатів, це все було б марнотратством, марною тратою грошей опонентів", – вважає соціолог.

Вона зазначила, що на результат виборів може вплинути поява двійників кандидатів.

"У ситуації, коли важливий кожен відсоток, навіть піввідсотка, які може відтягнути на себе клон, це може бути вирішальним. Але зараз, коли більшість не знає, хто йде, наприклад від "Слуги народу", то це в цілому може вплинути, враховуючи, хто буде вище у списку, а хто нижче", – сказала Бекешкіна.

Нагадаємо, Зеленський їде до Одеси виправляти помилки Порошенка: хто сяде у крісло губернатора після скандального звільнення Степанова.

Як повідомляв Знай.uа не справляєтеся — йдіть: Зеленський жорстко "розніс" силовиків і заявив про новий указ.

Знай.uа писав, в Раду рветься соратник Порошенка: брудні схеми і підкупи виборців вже почалися.