В Україні щосили йде передвиборча агітація, так як вже 21 липня громадяни країни обиратимуть новий склад Верховної Ради. У зв'язку з цим на кожному стовпі, на кожному білборді і на кожному каналі ми можемо бачити ті обличчя, які спробують свої сили на виборах. Ось і експрезидент України Петро Порошенко розпочав свій тур по містах України, але не завжди все проходить так гладко, як хотілося б.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про інцидент за участю Петра Олексійовича повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Порошенко виступає перед невеликим скупченням людей і в досить дивному вигляді каже незв'язні фрази.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Шапіто-Тур" триває. Петро Олексійович зовсім злетів з котушок." - уклав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Шапито-Тур" Продолжается. Петр Алексеевич совсем слетел с Катушек.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 7 juli 2019

В коментарях моментально стали відзначатися небайдужі українці:

"Ох і м*дак", "Н-да, людина, який займала таку високу посаду, не має права так поводитися. Ну, спасибі, хоч показав справжнє обличчя.", "Брехливий маніяк-параноїк, ох*ївший від безкарності", "Викличте йому швидку допомогу!", "Шизофренічна манія величі. до того ж, загострена алкоголізмом. (це не виліковне)", "Марина, забери свою п'янь з вулиці", "Платівка не змінюється", "Він взагалі буває тверезий?", "Дивує, знаходячи все нові глибини падіння нижче плінтуса!", "Він п'яним народився", "Хочу запитати у тих хто ходить на ці Петіни ""концерти",вам не набридло??Дивитися на п'яну пику і слухати маячню схибленого ідіота", "Шизофренія з алкоголізмом на гастролях"

Нагадаємо, що у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Експрезидент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом через жадібність Порошенка: "Потрібно роздати все".