Колишній президент України Петро Порошенко, проти якого відкрито щонайменше 8 кримінальних справ, закликав людей виходити на Майдан і повідомив, що його партія також виходить на протести.

Схоже, Порошенко готує державний переворот і сценарій вже запущено. Про це повідомляє видання "Акценти". Зазначається, що говорячи про реванш, Порошенко далі рветься до влади.

"Ми за Україну! Ми за її європейське майбутнє! І тільки спільними зусиллями ми можемо протистояти цьому повзучому проросійському реваншу. Наша команда приєднується до акції. О 20:00 на Майдані", - йдеться в повідомленні Порошенка.

Екс-президент поставив ультиматум Володимиру Зеленському, який сьогодні знаходиться з офіційним візитом в Канаді.

Член партії Порошенка Роман Синіцин написав на своїй сторінці у Facebook:

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Сьогодні протест був мирним: постояли, поговорили, покричали, попалилию Завтра буде зовсім не мирно", - написав він.

Синіцин також додав:

"Також звертаємось до Зеленського, президента і гаранта Конституції. В таких ситуаціях ви повинні говорити швидше, ніж люди, а не мовчати і ховатися. Якщо від вас не буде заяв з приводу ганебних рішень про реєстрацію на виборах антимайданівців-втікачів всупереч закону і Конституції, то ми прийдемо і до вас".

А почалося все з того, що ЦВК зареєструвала на вибори блогера Шарія та екс-соратника Януковича Андрія Клюєва.

Однак, сама ЦВК повністю складається з членів політсил Порошенка і Яценюка ( Народний Фронт і БПП – ред.).

І хоча офіційно були надані підтвердження того, що Шарій і Клюєв не мають права балотуватися в депутати, ЦВК приймає протизаконне рішення зареєструвати одіозних особистостей.

Експерти говорять, що Порошенко і його кишенькова Центральна виборча комісія навмисно спровокували цю ситуацію для початку державного перевороту.

Нагадаємо, 2 липня, на Майдані в Києві пройшов мітинг проти рішення ЦВК щодо реєстрації кандидатами в народні депутати ексглави Адміністрації президента Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія.

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко розповів про "цукерковий майдан" Порошенка

Також Знай.ua писав, політолог розповів про зв'язки Порошенка з ЦВК