Скандальний колишній міністр транспорту Євген Червоненко зібрався балотуватися у Верховну Раду. Як самовисуванець він хоче пройти по одеському 134 одномандатному окрузі. Своє рішення політик прокоментував просто, мовляв разом зі старими друзями не проти би зайти в Раду ще раз.

"Коли я побачив так звані нові особи, які хочуть в парламент, я прийняв для себе рішення повернутися в політику. Мене запрошували у партії багато, але я не ліз ні в які списки. Я йду самовисуванцем від Одеси, тому що мене двічі хотіли призначити головою Одеської ОДА. Один з указів навіть був підписаний. Третій - це конкурс, який був сфальсифікований. Я хочу змінювати цю країну і почну я з Одеси", - каже Червоненко.

Євген Червоненко відомий скандалами, в які він потрапляє. Якось він мало не побився в прямому ефірі з Інною Богословською.

Українці обурені передвиборною агітації екс-міністра. Після того, як з'явилися білборди з неоднозначним текстом, блогер Сергій Наумович не зміг стримати свої емоції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Власник однієї з найбільших компаній-автоперевізників в Україні живе не по-людськи, так як у нього навіть немає яхти, як у Косюка. Соромно перед друзями. Куди це годиться, погодьтеся? Допоможіть Євгену почати жити по-людськи!" - повідомив Наумович.

Українці миттєво оживились у коментарях і рознесли вщент одіозного політика.

"Коли був міністром транспорту мало накрав. А зараз змушений тільки на власному вертольоті літати. Пам'ятаю як він гнівно розповідав, що поліцейські дозволяють собі його зупиняти незважаючи на те, що він "був" депутатом", "Мерзенний типок. Тільки й чути від нього .... я.я.я.я зробив ... я побудував.", "Не хочу бути вольною селянкою, хочу бути давнього дворянкою", "Зупинимося на першій частині, що Червоненко не хоче жити", "Була у нього яхта. Інтерпол відібрав", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, у Зеленського запропонували українцям обрати покарання для депутатів: "Звільнення чи кастрація, і жодної магії".

Як повідомляв "Знай.uа", у мережі порівняли дитячі фото Зеленського, Порошенка й Тимошенко: хто найсимпатичніший.

Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.