Президент Володимир Зеленський запропонував президенту Росії Володимиру Путіну новий формат переговорів за участю лідера США Дональда Трампа. Про це він заявив в відеозверненні.

Зеленський пропонує Путіну провести переговори за участю президента США Дональда Трампа, прем'єр-міністра Британії Терези Мей, канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Еммануеля Макрона. За словами Зеленського, такі переговори можуть бути проведені в Мінську (Білорусь).

Президент звернувся до українців, пояснив, що ми не табір і нас не треба ділити. Тому порадив добре подумати, хто і ким хоче маніпулювати.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Прошу зберігати спокій та не піддаватись на провокації. Особливо до журналістів, які працюють на деяких олігархів. Ви - не колекція Медведчука, не слуги Рабіновича, ви - четверта влада і теж слуги народу", - звернувся Зеленський.

Звернення Президента України Володимира Зеленського. 08.07.2019.

Звернення Президента України Володимира Зеленського.

Geplaatst door Офіс Президента України op Maandag 8 juli 2019

Питання врегулювання ситуації в Україні є темою переговорів у нормандському форматі (Україна, Франція, Німеччина, Росія).

Українці засипали президента сотнями схвальних коментарів. Адже українці втомились жити у постійній напрузі через Донбас, там і далі гинуть найкращі воїни, боронячи від окупантів рідний край.

Нагадаємо, у Зеленського запропонували українцям обрати покарання для депутатів: "Звільнення чи кастрація, і жодної магії".

Як повідомляв "Знай.uа", у мережі порівняли дитячі фото Зеленського, Порошенка й Тимошенко: хто найсимпатичніший.

Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.