Екс-регіонал та найближчий соратник Віктора Януковича Олександр Попов намагається знову прорватися у владу. Відомо, що він балотується по 212 округу у Дарницькому районі Києва. Про це повідомляє «Міністерство Люстрації» у соцмережі Facebook.

«Не встигнувши відмити рук від майданівської крові цей корупціонер намагається пролізти по 212 округу в Києві. Якщо хто не пам'ятає це той самий Олександр Попов, який зіграв ключову роль в іграх престолів від команди Клюєва і Льовочкіна. Це з нього почалася революція на майдані, потім Крим і Донбас і сотні тисяч нещасних людей», - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також зазначається, що Попов винен у кривавих подіях на Майдані 30 листопада 2013 року.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Він слухняно виконував вказівки заступника Клюєва негайно поставити на Майдані новорічну ялинку, яка була приводом до початку побиття присутніх там студентів», - розповіли в співтоваристві.

За словами «Міністерства», «у той момент він спокійно сидів і дивився пряму трансляцію бійні, п'ючи в цей час з начальником УВС Києва в його кабінеті».

«Знаєте чому його не посадив Порошенко? Тому що він став початком хитрої гри проти Януковича і блискуче виконав свою роль! І ось тепер його впливові друзі допомагають пробратися у Верховну Раду, щоб красти бюджетні гроші і зробити нас жебраками!» - підкреслили в «Міністерстві Люстрації».

Александр Попов настолько обнаглел что снова рвется во власть! Не успев отмыть рук от майдановской крови этот...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Maandag 8 juli 2019

Нагадаємо, екс-міністр транспорту Євген Червоненко зібрався балотуватися в Раду.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Вінниці кандидат у нардепи Ігор Княжанський показав, як спілкується з українцями.

Також портал Знай.uа писав, що під час передвиборної кампанії 60 повідомлень надійшло з Львівської поліції щодо можливих порушень.