Після президентства Петра Порошенка близько 91% українців перейшли на режим економії.

Про це свідчать дані компанії Research & Branding Group, пишуть Акценти.

Згідно з отриманими даними, середньостатистична українська сім'я заощаджує приблизно по 4-5 статтям бюджету. Як правило, українці обмежують себе у відпустці (54%), одязі і взутті (52%), продуктах харчування (48%). Крім того, наші співвітчизники економлять на комунальних платежах (39%).

Що стосується пенсіонерів, то вони набагато частіше інших вікових груп економлять на продуктах (62%), на комунальних платежах (48%), на лікуванні та медикаментах (57%), а також на засобах зв'язку (21%).

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Опитування проводилося з 21 по 30 травня 2019 року серед 2001 респондента по всій Україні, за винятком Криму та непідконтрольних Києву територій Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Колишній президент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом через жадібність Порошенка: "Потрібно роздати все".