Спеціалізована антикорупційна прокуратура погодила підозра одному з міністрів і кільком головам обласних державних адміністрацій. Про це в понеділок, 8 липня повідомив керівник САП Назар Холодницький в ефірі каналу "Прямий".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Процес триває, детективи працюють. Наприклад, сьогодні ми погодили повідомлення про підозру одному з міністрів. І зараз завдання детективів – належним чином вручити цю підозру. Також йде процес узгодження, обговорюється процес повідомлення підозр деяким губернаторам, чинним, поки що суддям", - повідомив Холодницький.

На даний момент він не став уточнювати імен міністра та голів ОДА.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Спеціалізована антикорупційна прокуратура здійснює процесуальне спостереження у кримінальних справах Національного антикорупційного бюро України.

Раніше генеральна прокуратура України зареєструвала виробництва про замах на вчинення державної зради шляхом надання інформаційної підтримки підривної діяльності проти України за намір телеканалу NewsOne провести телеміст з каналом пропагандистів "Росія 24".

Нагадаємо, експерт пояснив, чому мера Харкова зачекалися у в'язниці.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський підготував політикам фатальне покарання.

Також Знай. ua писав, що Луценко розповів, чим обернеться телеміст з Росією для NewsOne