Розслідування справ Майдану в регіонах блокує Сергій Кізь. Про це заявив глава департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він відзначає, що з приходом Сергія Кизя на посаду начальника департаменту ГПУ щодо організації та процесуального керівництва досудовими расследованиеми кримінальних правопорушень, підслідних ДБР, розслідування справ Майдану в регіонах заблоковано.

"Фактично, це розслідування в областях на сьогоднішній день не здійснюється. Велика кількість кримінальних проваджень закрито і закрито безпідставно", - зазначив Горбатюк.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Він пояснює, що до повноважень департаменту спеціальних розслідувань входило вивчення матеріалів даних виробництв, а також надання рекомендацій щодо них.

"Саме з приходом на посаду начальника департаменту Кизя, вже фактично на протязі останніх півроку, така робота була заблокована. Тобто жодне рішення, незаконне на нашу думку, де було закрито кримінальне провадження в областях не була скасована, ніякі рекомендації щодо розслідування цих кримінальних проваджень не були виконані. А останнім часом нам взагалі перестали давати для вивчення ці кримінальні провадження", - підкреслив Горбатюк.

Нагадаємо, прокурор Горбатюк розсекретив справи Майдану.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний глава СБУ вийшов на свободу.

Також Знай. ua писав, що меморіал Героїв Небесної сотні під загрозою.