Популярний український шоумен, а також кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" по 49 окрузі Сергій Сівохо заявив у відеоролику, що природні ресурси України належать її народу. Власне кажучи, у такій заяві нічого нового немає, адже про це йдеться у статті 13 Конституції України.

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського
Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

На жаль, в Україні стаття 13 Конституції (як і багато інших норм) є декларативною, а держава в особі як законодавчої, так і виконавчої влади жодним чином не піклується про виконання цієї норми Конституції.

Українці можуть щодня спостерігати, як природа і природні ресурси тільки спустошуються. Зокрема, за останні 100 років кількість гумусу в наших найкращих у світі чорноземах зменшилась вдвічі. А Україна, яка ще у 50-х–70-х роках була експортером природного газу, наприкінці 90-х – в 2000-х стала одним із найбільших в Європі імпортерів.

Українці, які мешкають у Покровському районі Донецької області розповіли Сергію Сівохо, що люди працюють як прокляті. Жіночки не можуть зрозуміти, чому все так.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сівохо поцікавився, чи місцеві мешканці хоч щось чули про економічний паспорт українця. За його словами, це одна із передвиборчих обіцянок президента Зеленського. Завдяки цьому на рахунку кожного українця від народження накопичуватимуться кошти від реалізації державою природних благ. Після 18 років кожен зможе отримати ці гроші як стартовий капітал.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто нагадати, про плани Зеленського простими словами: субсидії, медицина, освіта, зарплати в баченні "Слуги народу".

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський запустить проект "Країна мрії": хороші новини для заробітчан, пенсіонерів та студентів.

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до Петра Порошенка.