Зеленський заявив про новий формат святкування Дня Незалежності та розповів, як будуть використані державні кошти, призначені на військовий парад.

Президент Володимир Зеленський вирішив скасувати військовий парад на День Незалежності 24 серпня, а зекономлені кошти віддати українським воїнам у вигляді премій. Про це він заявив у відеозверненні в Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хочу поділитися з вами нашою новою ідеєю. Зазвичай 24 серпня у нас проходить військовий парад. Такий помпезний і точно не дешевий. Краще ці гроші виділити нашим героям. І ми прийняли рішення виділити 300 мільйонів гривень на премії всім нашим військовим", – сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Це солдати строкової служби, це курсанти, сержанти, офіцери – всі. І обов’язково військові, які проводять операцію в зоні Об’єднаних сил", – пояснив президент.

Водночас, Зеленський наголосив, що святкувати День Незалежності українці все одно будуть, але в "новому форматі".

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 9 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський озвучив умови зняття економічної блокади з Донбасу

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський передбачив статус російської мови на Донеччині

Також Знай.ua писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.