Жан Беленюк і Олег Верняєв терміново звернулися до президента України Володимира Зеленського. В Instagram опубліковано відео, в якому вони запросили Зеленського на зустріч з українськими спортсменами.

Беленюк і Верняєв заявили, що метою зустрічі є взаємне знайомство з новим президентом і обговорення поточних справ в українському спорті.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під час звернення вони нагадали, що збірна України посіла третє командне місце на ІІ Європейських іграх у Мінську (Білорусь). Варто відзначити, що Беленюк і Верняєв завоювали для України золото.

За словами спортсменів, зустріч з президентом буде корисною перед Олімпійськими іграми в Токіо, які відбудуться влітку 2020 року.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Жан Беленюк балотується до парламенту від партії Зеленського "Слуга народу".

Нагадаємо, що посол України в США яскраво анонсував зустріч Зеленського з Трампом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Богдан та його заступники працюють безкоштовно. Володимир Зеленський отримує зарплату розміром 22,5 тисячі гривень.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський підписав важливий указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.