Президент Росії Володимир Путін оскандалився черговою дивною заявою. Так, за його словами, на Евромайдані в 2014 році в протестантів стріляли снайпери з Грузії, а екс-президент України Янукович не винен у смертях.

Скандальну заяву він зробив в інтерв'ю для нового фільму американського режисера Олівера Стоуна "У боротьбі за Україну", передають місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я знаю про те, про що ви сказали (що на Майдані були грузинські снайпери – Ред.), знаю про те, що діяли тоді влада на чолі з президентом Януковичем не використали армію і не були зацікавлені в тому, щоб давати хоч якийсь привід для дій силового характеру з боку опозиції", – запевнив він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами Путіна, Янукович говорив, що "у нього навіть в голові не вкладалося застосувати силу проти цивільного населення, навіть проти тих людей, які вже взяли до рук зброю".

"Я повністю виключаю, що це він міг зробити. А ось ті, хто шукали привід для держперевороту, ті, звичайно, цілком могли", – підсумував президент РФ.

Нагадаємо, Порошенко на мітингу диким способом загіпнотизував свою секту.

Раніше Знай.uа повідомляв, посол яскраво анонсував зустріч Зеленського з Трампом.

Також Знай.uа писав, Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.