У разі залучення великої кількості волонтерів, виборча кампанія на окрузі буде коштувати близько 400-500 тисяч гривень. Дані кошти будуть в основному витрачені на борди, донесення своєї позиції, а стараннями волонтерів буде перекрита велика витратна частина

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це в ефірі хард-ток-шоу "Drozdov" на телеканалі ZIK заявив лідер "Автомайдану" і кандидат у народні депутати України від партії "Громадянська позиція" Олексій Гриценко, повідомляє портал Politeka.

Олексій Гриценко

Він розповів, що вже приблизно підрахував кошторис свого балотування на окрузі в Дарницькому районі столиці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На питання, чи може собі таке дозволити, лідер «"Автомайдану" підкреслив: мова тут йде не тільки про нього.

"Це не я, це я говорив з друзями, командою. Розумію, що потрібно буде ще звертатися. Тобто, чим більше буде, тим більше буде можливостей. Це питання і діджитал, і бордів. Волонтери закриють велику витратну частину", – пояснив Гриценко.

Він додав, що реалістично оцінює ситуацію. Зараз бачить, що має можливості перемогти на окрузі №212.

"Я поговорив з друзями, пояснив свої шанси, конкурентів, ми проговорили можливості – і шанс є, якщо до мешканців Дарницького району вдасться донести, що це щиро і справді буде працювати професійний людина. Я покажу, що в змозі зробити, принаймні для району"– зазначив Гриценко.

Нагадаємо, чому Анатолію Гриценко довіряє так багато українців.

Як повідомляв Знай.ua на російському ТБ наїхали на Гриценка.

Також Знай.uа писав, що Гриценко відкрив головну таємницю війни на Донбасі.