Згідно з опитуванням, яке провів Київський інститут соціології, 42,8% українців розраховують, що за перші сто днів керівництва країною Володимир Зеленський знизить тарифи.

36,6% опитуваних очікують, що Президент подасть у парламент подасть у парламент законопроекти щодо зняття недоторканості з депутатів, судів і самого очільника країни.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

33% хочуть, щоб відбулися прямі переговори з ДНР, ЛНР і Росією про мирне врегулювання конфлікту і припинення бойових дій на Сході Україні.

Якнайшвидшого розслідування гучних корупційних злочинів прагне 31,4% громадян України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Менше двадцяти відсотків громадян очікують: переговорів із США і ЄС щодо Донбасу і Криму, зменшення зарплат чиновникам, встановлення стабільних економічних взаємовідносин з Росією, розслідування розстрілів на Майдані, арешту російських активів в Україні, переговорів щодо вступу в ЄС та візиту до Вашингтона і Брюсселю.

І менше одного відсотка (0,8) палко бажають перенесення Адміністрації Президента до іншої будівлі.

Нагадуємо, що Зеленський скасував парад до Дня Незалежності, українці вибухнули

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський взяв у команду відомого футуролога

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський підписав найважливіший закон для українців