Президент України Володимир Зеленський зробив резонансну пропозицію щодо скасування параду на День Незалежності. Він анонсував кардинальні зміни. Пропозиція президента Володимира Зеленського спровокувала справжню дискусію в мережі.

Як відомо, президент Володимир Зеленський вирішив скасувати військовий парад на День Незалежності 24 серпня, а зекономлені кошти віддати українським воїнам у вигляді премій. Про це він заявив у відеозверненні в Facebook. Читачі Знай.ua розділились у поглядах щодо необхідності параду на День Незалежності.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, частина українців виступили на підтримку команди глави держави і закликали остаточно скасувати парад, на який витрачаються величезні кошти. А інша частина населення вважає, що парад дуже потрібен як предмет національної гордості, визнання заслуг воїнів, поваги суспільства і виховання деморалізованої частини суспільства.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Користувачі виступають як за, так і проти такої ініціативи глави держави.

"ОЧЕНЬ ПРАВИЛЬНОЕ РЕШЕНИЕ. Зачем делать праздник, когда гибнут наши дети? Страна в долгах,а вам праздник нужен? Деньги на ветер? Браво ПРЕЗИДЕНТУ", "Гей-парад відбувся, чому не має бути параду наших захисників? Ми маємо їх знати в обличчя і пишатися ними та прославляти!!!", "Дуже мудре рішеня пана Президента..краще гроші тим захисникам віддати,,..ніж паради і феєрверки на крові робити", "Сейчас я это решение поддерживаю, страна не готова праздновать в состоянии руины. Когда будет процветать, тогда и отпразднуем НЕЗАВИСИМОСТЬ ", - пишуть українці.

Багато українців втомились від пережитків минулого - нікого не цікавлять радянські медалі, паперові грамоти, значки, вимпели. І зажерливі можновладці - як королева Англії вручають всі ці доблесті пересічним українцям. Реальна матеріальна підтримка, от що сьогодні необхідно військовим.

"Пока страна в *опе, народ концы с концами не сводит, какие могут быть парады. Я же говорил что наш президент с головой", - зазначає Leonid Tixonez.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 9 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський озвучив умови зняття економічної блокади з Донбасу

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський передбачив статус російської мови на Донеччині

Також Знай.ua писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.