Тут розгорнулася дискусія про національну честь, патріотизм та гідність в контексті проведення чи непроведення параду на День Незалежності.

Моя дружня порада високопосадовцям із Верховної Ради і Уряду - підтримайте проведення параду за рахунок економії наших грошей на ваше утримання.

Читай Знай. uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаю, що за останні 4 роки утримання Секретаріату Уряду збільшилося з 267 мільйонів до 1 мільярда 119 мільйонів;
Верховної Ради - з 700 мільйонів до 1 мільярда 970 мільйонів...
Бо бути патріотами за гроші бюджету просто, але неправильно!

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Правильно і чесно бути патріотами за власні кошти!

Нагадаємо, що Микола Томенко застеріг команду Зеленського від повтору долі Яценюка.

Справа в тому, що заступник керівника Офісу президента з економічних питань Олексій Гончарук упевнений, що мораторій на експорт лісу неефективний і його слід переглянути.

Томенку був вкрай здивований такою заявую, тому відповів, що:

"Для того, щоб закон почав діяти, мені довелося звертатися до суду. Для того, щоб він насправді запрацював, ні уряд Яценюка, ні уряд Гройсмана, ні правоохоронні органи нічого не зробили. Сьогодні з України масово вивозять деревину під прикриттям дров, а на цих схемах сиділи і, напевне, досі сидять друзі Яценюка в Чернівецькій області, родичі високопосадовців з генпрокуратури та інші наближені"

Микола Томенко
Микола Томенко

Нещодавно наголошувалось, шо Томенко задався запитанням, чи складуть чиновники МОНу ЗНО.