Президента України Володимира Зеленського запримітили на куполі Верховної Ради.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

В мережі з'явилися фото людини, схожої на президента України Володимира Зеленського. На знімках людина знаходиться на куполі будівлі Верховній Ради і щось знімає на телефон.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цікаві фото стали стрімко поширюватися по соціальним мережам. Багато користувачів стали жартувати, що Зеленському настільки набридли розбірки то з митниками, то з чиновниками в Борисполі, що він просто не витримав і вирішив сховатися від усіх. Не міг пройти повз такого ажіотажу й український юрист і блогер Михайло Шнайдер, який теж поспішив викласти фото на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Просто зараз на куполі Верховної Ради. Якось тривожно"- написав Шнайдер.

В коментарях стали відзначатися небайдужі українці:

"Парубій? У цього волосся начебто побільше", "Чому тривожно? Впаде?", "А що він там робить?", "Де Савченко?", "Це Оппоблок виглядає Путіна", "Розвідка? Надя?", "Просто хтось вирішив переплюнути Саакашвілі. Напевно Зеленський.", "Якщо Гройсман вирішив зістрибнути, то це добре", "...мої наміри прекрасні,
ходімо, тут недалеко", "Скоро дізнаємося, хто зважився на таке. Чи відчув глухий кут, або передає секретну інформацію інопланетянам", "Це Парубій? Чого ж він зволікає?".

Андрій Парубій, спікер ВР
Андрій Парубій, спікер ВР

Зазначимо, що й інші українці стали постити ці фото на своїх сторінках у соціальних мережах.

"Чоловік, схожий на президента Володимира Зеленського, помічений на куполі будівлі Верховної Ради. По ходу, новий відос для ФБ пише"

Нагадаємо, Зеленський влаштував чиновникам жорсткий руйнується через фекалій

Як повідомляв портал Знай.ua Зеленський готує IT - революцію в Україні

Також Знай.uа писав, чим запам'ятався парламент VIII скликання