Президент України Володимир Зеленський влаштував меру Борисполя Анатолію Федорчуку жорсткий "розніс" через фекалії в озерах. Суперечка між політиками сталася під час зустрічі з чиновниками у Борисполі.

"Є такі запитання. Написано: чому у минулому році витрачено 17 мільйонів гривень на очищення озер ву Борисполі, а за фактом у деяких озерах на дні майже метр... не хочу читати, що тут вони написали", – сказав Зеленський.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент запитав, коли проведуть очищення озер і підкреслив, що мова йде про метр фекалій.

"Я не знаю, яке це озеро, уся справа в тому, що, на жаль, культура наших людей низька. Ми почистили озеро, а окремі індивідуальності..." – заявив Федорчук.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Проте така відповідь тільки розсмішила Зеленського.

"Вони метр нагадили? Ви що, знущаєтесь? Я такого ще не чув. Люди винні, що ми не почистили… Це хтось з міністрів, я пам'ятаю, я ще не був президентом, сказав, що у наших людей проблема в тому, що вони дуже багато їдять. А у вас зворотня ситуація – вони дуже багато..." – засміявся Зеленський.

Нагадаємо, ассоціація платників податків терміново звернулася до українців.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський змусив контрабандистів тремтіти від страху.

Також Знай.uа писав, Зеленський пішов назустріч євробляхерам.