Колишнього президента України Петра Порошенка офіційно викликають на допит в Державне бюро розслідувань у справі про відмивання злочинних доходів та легалізації в офшорах акцій заводу Кузня на Рибальському.

Допит ексглави держави відбудеться у наступну середу, 17 липня, о 09:30 ранку.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко

"Самому фігуранту необхідно підготувати предмети першої необхідності, мильні засоби, засоби гігієни, матрац і два комплекти теплих речей у вертикальну смужку", - коментують українці в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Генпрокуратура візьметься за майно колишнього президента України. Прокурори звернулись до суду з проханням накласти арешт на майно Віктора Ющенка, якого підозрюють у пособництві Януковичу у заволодінні Межигір'ям.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Також Знай.ua писав, що "Помилився" на кілька мільйонів: антикорупціонери знайшли під боком у Кличка майстра ховати гроші.