Генеральна прокуратура просить суд накласти арешт на майно третього президента України Віктора Ющенка. У ГПУ зараз розслідують справу про допомогу Віктору Януковичу у заволодінні Межигір'ям.

Про це повідомив керівник Управління спецрозслідування Генпрокуратури Сергій Горбатюк у коментарі агентству "Інтерфакс".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У межах розслідування кримінального провадження за підозрою Ющенка у пособництві Януковичу у заволодінні Межигір'ям слідчий Генпрокуратури звернувся до суду з проханням накласти арешт на майно Ющенка", — сказав Горбатюк.

Віктор Ющенко
Віктор Ющенко

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Цю ж інформацію підтвердили ще в ряді українських ЗМІ. За його Горбатюка, йдеться про накладення арешту на нерухомість, якою володіє Віктор Ющенко. Керівник Управління спецрозслідування Генпрокуратури також додав, що перелік майна великий, але не став його конкретизувати.

Дата розгляду клопотання ще не призначена. Відомо, що воно буде розглянуте у Печерському суді.

Межигір'я
Межигір'я

Зазначимо, що Генеральна прокуратура висунула експрезиденту Віктору Ющенку підозру в розтраті майна у рамках справи про резиденцію "Межигір'я", яка була виведена з державної власності у 2007 році. Він вже був на допиті у ГПУ й відкидає звинувачення.

Нагадаємо, що Шуфрич "забув" задекларувати мільйони гривень: тепер за справу візьметься НАБУ.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Також Знай.ua писав, що "Помилився" на кілька мільйонів: антикорупціонери знайшли під боком у Кличка майстра ховати гроші.