На брифінгу глави Центрвиборчкому Тетяни Сліпачук, заступника глави ЦВК Євгена Радченка та директора ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів" Юрія Онищенка показали бюлетені для голосування на парламентських виборах.

За словами Сліпачук, на бюлетенях є стилізоване зображення будівлі українського парламенту.

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Такого дизайну на бюлетені ще не було. Це дуже сучасний дизайн, який відрізняється від того, що було на минулих виборах", - сказала вона.

11 липня відбувся спільний брифінг Голови Центральної виборчої комісії Тетяни Сліпачук, заступника Голови Комісії...

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door Центральна виборча комісія - Central Election Commission of Ukraine op Donderdag 11 juli 2019

Нагадаємо, Центральна виборча комісія звернулася до партії Зеленського "Слуги народу" з листом, в якому поінформувала щодо можливого подвійного громадянства протягом останніх 5 років чотирьох кандидатів у народні депутати.

Як повідомляв портал Знай.иа на Харківщині правоохоронці зареєстрували 26 випадків порушення виборчого законодавства

Також портал Знай.иа писав, що Верховний Суд розглянув позов ЦВК за фактом рішення суду в пережеребьевке партійних номерів, під якими вони будуть у виборчих бюлетенях.