Кандидат в народні депутати від партії "Голос", відомий український шоумен Сергій Притула на шоу "Право на владу" висловив свою думку про ідеї Зеленського про повну люстрацію топ-чиновників, які працювали аж до 19 травня 2019 року.

"Мені здається, що у нас і так є хороший закон про люстрацію, якого потрібно дотримуватися. Зараз настав час не для люстрації, а для притягнення людей до відповідальності. Як на мене, зараз люстрація - це шлях відходу від відповідальності", - заявив Притула.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, за словами кандидата, на даний момент в Україні відбувається "закономірний процес, коли виборець відправляє старих політиків на пенсію і дає дорогу молодим, незаплямованим професіоналам".

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Притулу після лікарні чекала ще одна несподіванка, крім операції.

Раніше Знай.uа повідомляв, екс-міністр транспорту повертається в політику, причини вражають.

Також Знай.uа писав, Данилко відкрито заговорив про політичні амбіції.