Телеведучий, шоумен і кандидат у народні депутати Сергій Притула заявив, що в Україні головною політичною подією року є не президентські вибори, а розпад "Опозиційного блоку" на жабу і змію.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це він заявив в ефірі "Право на владу" на телеканалі 1+1.

Сергій Притула перед тим, як залишити студію, запитав про те, скільки часу в нього залишилося і попросив віддати його Євгену Мураєву.

"Знаю, що ще буде обговорюватися питання візиту Медведчука в Москву. Тому всі свої репліки я віддаю пану Мураєву, адже так "мочити" Медведчука як він, тут більше не вміє ніхто", - заявив Притула.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Євген Мураєв відреагував на заяву Притули і зазначив, що вже був цілий ряд людей, які відкривали проти нього кримінальні справи за його заяви. Зокрема за те, що він називав війну "громадянським конфліктом", а революцію – "державним переворотом".

"Там були Пашинський, Парубій, Тетерук. Притула може стати у чергу, а я подарую йому барабан, нехай очолить цю юрбу", – заявив Мураєв.

Крім того, Сергій Притула на шоу "Право на владу" висловив свою думку про ідеї Зеленського про повну люстрацію топ-чиновників, які працювали аж до 19 травня 2019 року.

"Мені здається, що у нас і так є хороший закон про люстрацію, якого потрібно дотримуватися. Зараз настав час не для люстрації, а для притягнення людей до відповідальності. Як на мене, зараз люстрація - це шлях відходу від відповідальності", - заявив Притула.

Нагадаємо, Притула дав пораду Зеленському.

Як повідомляв Знай. ua, Притула на питання Мосейчук розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.

Також Знай. ua писав, що Притула з "Голосу" Вакарчука приголомшив Україну.