Український президент Володимир Зеленський зателефонував меру Києва Віталію Кличку після того, як на Південмаші ім. Макарова в Дніпрі керівництво поскаржилося на заборгованість від міської влади Києва.

Цю інформацію повідомили в Telegram-каналі "Команда Зеленського".

Президент не роздумуючи зателефонував меру та попросив погасити заборгованість і розібратися з умовами тендерів, які взагалі не передбачають можливості участі українського виробника.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

"На Південмаші ім. Макарова в Дніпрі Зеленському поскаржилися на заборгованість від міської влади Києва. А президент не роздумуючи зателефонував меру Віталію Кличку і попросив погасити заборгованість і розібратися з умовами тендерів, які взагалі не передбачають можливості участі українського виробника." йдеться у повідомленні

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"А щодо того, як використовувати нашого вітчизняного виробника, який для нас у пріоритеті, ми з вами поспілкуємося окремо", - сказав Зеленський Кличку.

Нагадаємо, що Зеленському запропонували змінити ЗСУ за прикладом Ізраїлю: "Не для парадів, а для війни".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський передбачив статус російської мови на Донеччині

Також Знай.ua писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.