Президент України Володимир Зеленський останнім часом не так часто балує виборців і шанувальників фотографіями у соцмережі Instagram. Очевидно, позначається зайнятість, адже у гаранта багато роботи. А проте, час від часу Зеленський таки публікує нові пости. Так, в цей раз президент показав миле фото, на якому він зображений у полі квітучих соняшників.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Володимир Зеленський позує в чорному костюмі з небесно-блакитною сорочкою, але без краватки. Він дивиться в камеру і злегка посміхається. У підписі до милого знімку президент написав: "Слава Україні!". Підписники гаранта не залишилися байдужі до такого трепетного фото і почали активно обговорювати. Деякі пишуть у відповідь "Героям слава!", а інші намагаються вгадати, де саме було зроблено це фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський прожене "непотрібних" міністрів з Кабміну поганою мітлою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Зеленський прожене російських пропагандистів з українського ТБ.

Також портал "Знай.uа" писав, що Малахов наскулив Зеленському через скасування телемосту з NewsOne.