Путінські пропагандисти не відмовилися від наміру провести фейковий телеміст "Треба поговорити", незважаючи на відмову українського телеканалу NewsOne, та знайшли "щирих" українців, які згодились докинув л*йна на їхній вітряк.

12 липня путінський телеканал таки провів так званий "телеміст", який пройшов по скайпу. На ньому засвітилися деякі українські артисти.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На пропагандистському російському телеканалі "Россия-1" скаржилися, що два "братні народи" ворогують, розділені між собою. В ефірі було "засіяно" варениками і салом, панували фальшиві емоції і крокодилячі сльози.

Серед інших в студії агресора засвітилася заслужена артистка України, актриса студії імені Довженка Лідія Чащина. Вона привезла з собою кошик з варениками та салом, все це накрила рушником і подала на підносі з портретом Шевченка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Заслужений діяч мистецтв РРФСР Аркадій Інін поплакався, що 30 років прожив в Харкові, де народився, навчався і одружився. А тепер його "не пускають до рідного міста".

Також в ефірі засвітився український продюсер Юрій Фальоса. Однак він не приїхав в Росію, а виступав по Skype. Серед гостей також про "братські народи" поговорила заслужена артистка РРФСР Катерина Градова - уродженка Кривого Рогу, яка згадала про маму і дитинство в Україні.

"Родзинкою" пропагандистського шоу стала художній керівник київського драматичного театру "Браво" Любов Титаренко. Вона теж виступила по Skype, поплакав в прямому сенсі, що в країні нібито йде "громадянська війна", на Донбасі голодують пенсіонери.

Також пропагандисти транслювали в прямому ефірі відео танцю з весілля української телеведучої Регіни Тодоренко і російського співака Влада Топалова. Таким чином проілюстрували, що "українці і росіяни можуть бути разом".

Нагадаємо, Малахов розлютив українців своїм пропагандистським телемостом, який жорстко розкритикували і категорично заборонили в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Росії проводять фейковий "телеміст" без включення з України

Також Знай.ua писав, Притула розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.