Генеральна прокуратура Україна працює в штатному режимі, в режимі корупційних схем та кришування злочинців. Не зважаючи на політичні зміни в країні і перспективи прозорості влади, передає Центр журналістських розслідувань.

Яскравим прикладом того стала акція протесту, яка відбулась 10 липня під стінами ГПУ, активісти вимагали посадити за ґрати організатора міжнародної групи наркоторговців, громадянина Російської Федерації Щипцова Олександра Юрійовича.
Громадськість обурює та ситуація, що громадянин ворожої держави спокійно перебуває в Україні і до того ж займається злочинною діяльність пов’язаною з виготовленням та реалізацією наркотичних засобів, при цьому Ген прокуратура знає його ім’я, має факти діяльності та інші докази щоб засудити дану особу, але нічогісінько не робить вже більше року.
Зарічанський Роман Олександрович, молодий прокурор, який є державним обвинувачем в справі щодо затримання Щипцова, досить нахабно та зневажливо намагався розігнати активістів, спочатку прикинувшись їхнім однодумцем, а згодом привів групу спецпризначенців, які затримали організаторів акції без будь-яких пояснень.
На запитання журналістів, прокурор не зміг дати чіткі відповіді та пояснення, щодо причини затримання громадян. При цьому взагалі не пояснив своєї позиції про пред’явлені йому сумніви.

Щипцова Олександра Юрійовича відомий як крупний наркоторговець, який з 2016 року в міжнародному розшуку. Того ж року, він приїхав до України та заручившись допомогою Генеральної прокуратури України в особі Зарічанського Романа Олександровича, отримав незаконно громадянство та два паспорти громадянина України на різні прізвища – Яшин Олександр Юрійович (як уродженець РФ) таПечерський Олександр Костянтинович (як уродженець Молдови). Також, різні ідентифікаційні номери.

Протягом трьох років Щипцов (Яшин, Печерський) Олександр продовжує здійснювати незаконну діяльність по торгівлі наркотичними засобами спільно з ГПУ. В свою чергу, ГПУ отримує відсоток з прибутку від продажу наркотичних засобів під керівництвом Щипцова (Яшина, Печерського) Олександра.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сумніви щодо прокурора Зарічанського Романа, який нещодавно отримав підвищення зі слідчого ГПУ до прокурора, викликає той факт, що він дуже стрімко за 2018 – 2019 рік збільшив свої доходи та статки. В нього за 2018 рік з’явилось 2 машини Ford Fusion 2015 року випуску та новенький джип Volvo CX-90 2018 року випуску вартістю більше 60 000 доларів США!!!!! Звичайно, автівка оформлена на тата дружини Романа Зарічанського, але їздить на ній сам Роман. Окрім Volvo, Роман їздить і на Лексусі, походження якого також не відомо, так як не відображено в його декларації.

Окрім автівок, в 2018 році Роман Зарічанський придбав квартиру в новобудові в Київській області – 102 кв.м. А також, задекларував майже 500 тис.грн. При цьому, його дружина також є держслужбовцем та нещодавно народила дитину.

Тому і виникає питання, як прокурор ГПУ заробив такі кошти і чи законні це прибутки?!

Факти, які вказують на взаємодію незаконного угрупування та прокуратури, підтверджуються діями прокурора, який всіляко затягує справу та уникає офіційних пояснень, одночасно збільшуючи свої статки!

Громадська думка, це не правоохоронні органи, але все ж таки ігнорування таких підозр приведе до повного свавілля та руйнування моральних принципів української державності!