У Хмельницькій області напали на кандидата у народні депутати від ВО "Свобода" Назарія Чепка. Чоловіка ножем поранили в груди.

Про напад він заявив на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чепко зазначив, що на нього вчинили замах та намагалися вбити. При цьому він написав, що підозрює у вчиненому свого опонента - колишнього регіонала та кандидата у нардепи Олександра Герегу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогодні вночі екс-регіонал - Герега намагався мене вбити за опубліковану мною правду про нього. Зараз, основна рана ще трохи болить, буду лягати спати. Деталі завтра", - повідомив Чепко.

Удар ножем був завданий в груди, ймовірно нападник цілився в серце. Потерпілий також повідомив, що звертався щодо нападу на гарячу лінію СБУ, однак там йому порадили написати заяву у поліцію. Та після того, як подія набула розголосу, представники СБУ таки перетелефонували до Чепка й взяли у нього пояснення.

"Він намагався мене вбити за опубліковану мною правду про нього. Напередодні спільно з побратимами роздавали листівки, де зазначена вся правда про цього покидька, потім почали надходити погрози моїм друзям, котрі допомагають мені з агітацією, тепер замах на моє життя", - сказав кандидат у нардепи на відео з лікарні.

Geplaatst door Чепко Назарій op Vrijdag 12 juli 2019

Назарій Чепко не бачив обличчя нападника. Той своєю чергою напав на чоловіка та намагався встромити ножа у серце, але кандидат у нардепи зміг відбити удар. Чоловік також пояснив, що не писав заяву, бо свідків не було. Чепко відмовився від проходження судово-медичної експертизи.

У штабі Олександра Гереги заявили, що всі звинувачення Чепка - безпідставні. Варто зазначити, що Олександр Герега та Назарій Чепко стали кандидатами у народні депутати від округу №192.

Нагадаємо, у Києві обстріляли з гранатомета 112 канал, на місці поліція: оголошено план "Сирена".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Сумах жінка з пістолетом накинулася на дитину і її батька

Також Знай.ua писав, у Харкові екс-радник Кернеса уявив людей мішенями: чиновника вже намагаються "відмазати".