Вже за такий короткий період президентства Володимира Зеленського його дружина Олена показала українцям власний стиль та вразила відкритістю. На фото вона зазвичай усміхнена та щира, а її стиль вже порівнюють з елегантністю дружини президента США Дональда Трампа Меланії.

Олена Зеленська вкотре опинилась у центрі уваги через власний стиль. Перша леді України не втомлюється демонструвати бездоганний смак.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інтернет-спільнота оцінила новий народ дружини президента України Володимира Зеленського, Олени Зеленської. Вчора, 14 липня, вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі фотографії із зустрічі з послом Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пані Олена постала на фото у світлому брючному костюма кольору айворі із задовженим піджаком і вільними штанами. Волосся перша леді зібрала в акуратний пучок.

"Спасибі, дорога Ізабель Дюмон за запрошення, і вітаю з святом вас і всіх наших французьких друзів", - зазначила вона з нагоди річниці взяття Бастилії.

Між тим, користувачі соцмережі засипали першу леді компліментами у коментарях.

"Красуня, прекрасний стиль", "Який у вас чудовий образ, вам дуже йде. Красуня", "Найкрасивіша перша леді", " Французы в эстетическом шоке...и есть от чего", - додали прихильники Зеленської.

Олена Кравець
Олена Кравець

Зазначимо, що дружина президента сфотографувалася в елегантній ліловій сукні, Зеленський же виглядав трохи простіше - на ньому були джинси та смугаста футболка з довгим рукавом.

Нагадаємо, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що "Слуга народу" поза конкуренцією, а "Європейська солідарність" на дні: соцопитування показало, який вибір зроблять українці.

Також "Знай.ua" писав про те, що Олена Зеленська закохала українців молодістю і простотою: світла і дуже ніжна.