У понеділок, 15 липня, останній день, коли можна змінити місце голосування на виборах до Верховної Ради. Таку можливість українці мали з кінця травня.
Місце голосування на позачергових парламентських виборах вже змінили 219 тисяч 678 людей. Приголомшливі цифри наводять у Державному реєстрі виборців станом на 14 липня.

парламентські вибори
парламентські вибори

Здебільшого місце голосування змінювали виборці, зареєстровані в Донецькій (34 тисячі 249 виборців), Луганській (16 тисяч 670) областях та в Києві (16 тисяч 764). Також відомо про 2 тисячі 58 мешканців анексованого Криму та 571 житель Севастополя, які змінили місце голосування.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Найбільші черги під відділеннями державного реєстру виборців зафіксовано саме в останній тиждень перед виборами. Щоб всі охочі встигли оформити відкріпні, у держреєстрі заяви приймали і цими вихідними, а останні заяви зареєструють сьогодні до 18:00.

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Також у ЦВК нагадали, що усі, хто змінив місце голосування, не зможе віддати свій голос за мажоритарника.

Нагадаємо, змінити місце голосування можна до 15 липня включно. Для цього не потрібно надавати документи, які підтверджують перебування в іншому місті: достатньо заяви та паспорта.

Нагадаємо, українцям повідомили про важливі зміни, які відбулись з "Ощадбанком".

Як повідомляв раніше Знай.ua, клієнтів ПриватБанка попередили про нову жахливу грошову аферу.

Також портал Знай.ua писав, що економісти показали, як змінила позиція гривня у світовому рейтингу.