Партія Зеленського Слуга народу назвала першу двадцятку списку для участі у дострокових парламентських виборах 21 липня.

Так, першим номером у списку став глава партії Дмитро Разумков. Другий номер - представник президента в Раді Руслан Стефанчук. Третій номер у списку посіла Ірина Венедиктова, експерт команди президента з питань реформи судової системи.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сім місць списку розподілилися таким чином: Давид Арахамія, підприємець і волонтер; Галина Янченко, експерт з питань антикорупційної політики; Михайло Федоров, керівник digital-напрямку Слуги народу; Олександр Корнієнко, голова виборчого штабу Слуги народу; Анастасія Красносільська, експерт з податкового і антикорупційного законодавства; Олександр Ткаченко, гендиректор телеканалу 1+1; Жан Беленюк, спортсмен.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Номери з 10 по 20 списку партії займають: Сергій Бабак, експерт з питань освіти; Владислав Криклій, економіст; Олена Шуляк, експерт з питань будівництва; Дмитро Наталуха, правозахисник; Єлизавета Ясько, кінопродюсер; Олексій Оржель, експерт з питань енергетики; Андрій Герус, експерт з питань енергетики; Михайло Радуцький, лікар; Денис Монастирський, експерт з питань правоохоронної та судової систем; Данило Гетьманцев, фінансовий експерт.

Нагадаємо, що кандидат від Слуги народу додумався "заманювати" виборців стартовими пакетами з великою сумою на рахунку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Слуга народу розглядає об'єднання з Голосом Святослава Вакарчука.

Також портал Знай.uа писав, як будуть проходити парламентські вибори 2019.