Кандидат у нардепи від "Слуги народу", шоумен Сергій Сівохо має всі шанси стати лідером. Очікується, що за кандидата в народні депутати по 49 округу Сергія Сівохо готові проголосувати 18% виборців округу. Це вдвічі більше, ніж ще два тижні тому.

Про прекрасний виборчий рейтинг свідчать дані соціологічного дослідження, яке провели в Донецькій області на території Дружківки, Костянтинівки, Костянтинівського та Покровського районів у останні вихідні перед виборами. В період з 11 по 13 липня було опитано 1200 респондентів.

Сергій Сівохо
Сергій Сівохо

У рейтингу симпатій виборців, відомий продюсер і медіаменеджер зрівнявся з мером Дружківки Валерієм Гнатенко і впритул наблизився до лідера виборчих перегонів – екс-регіонала Бориса Колеснікова, який балотується від "Опозиційного Блоку". Розрив між ними становить лише близько 2%.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За прогнозами соціологів, при збереженні такої динаміки, у Сергія Сівохо є всі шанси стати лідером електоральних уподобань і перемогти на виборах у Верховну Раду України по 49 округу.

"Колесніков і Гнатенко стрімко втрачають свої позиції. А Сівохо рейтинг нарощує. У нього для цього є серйозний ресурс. Так, в цілому позитивно до Сергія Сівохо належать 43% респондентів. Це при незначному антирейтингу. Для порівняння, антирейтинг основних конкурентів Сівохо Бориса Колеснікова та Валерія Гнатенка становить 15% і 12% відповідно", - коментує результати дослідження політичний експерт Андрій Бузаров.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, найважливішими у селах залишаються питання екології, захисту аграріїв та підтримки гірничої промисловості. За це і обіцяє взятись Сівохо.

За даними соціологів, на цих виборах очікується висока явка виборців. Так, на питання "чи підуть вони на вибори?", ствердно відповіли 69,8% респондентів. Ще 21% опитаних сказали, що "швидше за все" підуть. При цьому понад 30% респондентів ще не визначилися, кого з політиків підтримають.

Нагадаємо, український шоумен і кандидат у нардепи від партії Зеленського "Слуга народу" 49 округу Сергій Сівохо відвідав село Новодмитрієвку Донецької області.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сівохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.