Відомий український актор Станіслав Боклан знявся у нетривіальному іронічному відеоролику під назвою "Слуга Народу 4. Українці - Не дурні!", де він постав, як депутат Верховної Ради останніх трьох скликань. Актор в ролі прем’єр-міністра показав, як "слуги народу" часто обманюють своїх виборців.

З огляду на політичну ситуацію, яка багато років панує в країні, наступне відео від українського актора Станіслава Боклана викликало великий резонанс. Дивіться і робіть висновки самі.

"Спеціально для вас покажу свій шлях в Раду. Я впевнений, що все це вийде, тому що ви мені в цьому допоможете. Запитуєте як? Та дуже просто! Допоки в нашій країні існує мажоритарка - дива трапляються", - сказав Боклан і підійшов до агітаційної передвиборчої палатки.

Станіслав Боклан, зірка серіалу "Слуга народу"
Станіслав Боклан, зірка серіалу "Слуга народу"

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Біля палатки Боклан взяв у руки пакет із рекламою і розкрив усі прийоми, які використовують кандидати, йдучи до Верховної Ради.

Прийом №1 - гречка, макарони, календарик. За словами Боклана, цей соціальний пакет є особливим для пенсіонерів.

Далі актор йде у школу, де люди у робочій формі проводять ремонт приміщення.

Прийом №2 - діти - це наше все, наше майбутнє.

"Для них можливо зробити все, не тільки якийсь там ремонт. Чому? Тому що для дітей ніяких грошей не шкода. Тим паче, що це гроші ваші, але вам це знати не обов’язково", - каже Боклан.

Прийом №3 - все для людей. Вони сидять кайфують тут - я кайфую там. Проходячи повз лавочки біля новобудов майстерно продовжує актор.

"Можна ще дерево посадити, яке вже давно посаджено до мене. Але це не головне. Головне, щоб люди знали, що все це і навіть сонечко сяє за підтримки народного депутата України Ю.І.Чуйка", - каже із сарказмом актор.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А далі актор криком показав, як голосно потрібно говорити майбутнім депутатам. Бо немає значення, що кажеш, головне голосно і впевнено.

"І все це завдяки вам, дурні", - підсумував Боклан.

Ні для кого не секрет, що в прийдешню неділю Україна буде обирати представників у ВР.

Нагадаємо, у Зеленського запропонували українцям обрати покарання для депутатів: "Звільнення чи кастрація, і жодної магії".

Як повідомляв "Знай.uа", у мережі порівняли дитячі фото Зеленського, Порошенка й Тимошенко: хто найсимпатичніший.

Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.