«Мене дивує, чому гуманітарна політика взагалі сьогодні не є предметом активної дискусії в передвиборчі кампанії. Складається враження, що нікого не цікавить що буде з бібліотеками, закладами культури, чи почнуть нарешті будувати школи й дошкільні заклади. Власне, це стосується особливо обласних центрів, де їх катастрофічно не вистачає. Натомість, вся виборча кампанія налаштована на шоу. Навіть імператори в Римській імперії шоу розбавляли хлібом. Таке враження, що в Україну будуть скоро возити туристів, щоб показати як влада навчилася заробляти і розважатись, а народ – виживати.»

Микола Томенко: досьє, біографія, кар'єра, фото і відео

Томенко звернувся до всіх працівників гуманітарної сфери не мовчати й голосно говорити про проблеми, які накопичились в період глибокої байдужості влади. Він також зазначив одну з місій партії «Громадянська позиція» в парламенті.

«Однією з наших місій в парламенті є те, щоб з «зеленого» президента зробити «синьо-жовтого». Зеленський повинен розуміти свою сферу повноважень й відповідальності. Особливо важливо сьогодні донести до нього те, що він на цій посаді знаходиться для того, щоб реалізовувати основні засади Конституції в межах його повноважень та передвиборчої програми, а не працевлаштовувати друзів та організовувати шоу для народу.»

ПРО НОВИХ і ДОРОГИХ ДЕПУТАТІВ. У нинішньому скликанні вже були нові депутати, які жалілися на мізерну зарплату. Нині...

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
Geplaatst door Микола Томенко op Maandag 15 juli 2019