До виборів залишилось менше тижня і кандидати не гребують нічим, щоб "завоювати" електорат та вишуковують різні способи підкупу виборців. В хід йде все, навіть церква.

Так, в одному зі сіл Заставнівського району на Чернівеччині у церкві влаштували своєрідний агітмайданчик та закликали голосувати за кандидата-мажоритарника, голову фракції "Народний фронт" Максима Бурбака. Про це повідомляє громадянська мережа "Опора".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Facebook оприлюднили відео, на якому помічниця Бурбака, депутат Заставнівської міської ради Лілія Семенюк розповідає прихожанам, що передала пожертву на храм від нього та агітує за кандидата і закликає проголосувати за Бурбака 21 липня.

"Маю доручення пожертвувати на вашу церкву 20 тисяч гривень. Це від Максима Юрійовича Бурбака. Прохання, щоб ви у найближчий період 21 липня прийшли виявити свою волю та проголосували за Максима Юрійовича Бурбака", - каже жінка на відео.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Після цього прихожани в храмі почали співати "Многая літа".

Ось так іде агітація за кандидата ВР одними з службовців Заставнівського району ! Чи є питання у правоохоронних органів та громадських організацій до такої «агітацііі»?, чекаємо як будуть реагувати !

Geplaatst door Ivan Heshko op Maandag 15 juli 2019

Максим Бурбак балотується по округу №204, куди, зокрема, входить місто Чернівці.

"Будь-яка передача коштів від кандидата виборцям, яка супроводжується агітацією, у виборчий період може розцінюватися як підкуп виборців. У даному випадку необхідно детально з'ясувати, у який саме період відбуваються події на відео, а також отримати коментарі як від народного депутата та його помічників, так і від людей, які оприлюднили відео. Ми намагалися взяти коментарі у всіх сторін, проте вони відмовились говорити, або ж неможливо було до них додзвонитись", – кажуть в "Опорі".

Нагадаємо, викрито махінації "Європейської солідарності": сітки і проплачені голоси.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вакарчук звинуватив Порошенка в атаках на партію "Голос".

Також Знай.ua писав, визначилася трійка лідерів серед кандидатів-мажоритарників до ВР у скандальному 94-му окрузі