Колишнього заступника керівника АП екс-президента Віктора Януковича Андрія Портнова викликали на допит в управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури української держави щодо вбивств активістів під час Майдану в Києві.

Генеральна прокуратура повідомила наступне: "19 липня поточного року Андрію Портнову потрібно з'явитися на одинадцяту годину в управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури для одночасного допиту в якості свідка в кримінальному провадженні № 42013110000001029".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ГПУ викликає Портнова

Як відомо, ця кримінальна справа була відкрито 25 листопада 2013 року. Слідчі органи Генеральної прокуратури України розслідують злочинне перешкоджання Евромайдану за період з листопада 2013 року по лютий 2014 року, зловживання владою правоохоронцями, а також організацію умисних вбивств.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадуємо, що суд вирішив долю головного підозрюваного у розстрілах на Майдані

Як повідомляв портал "Знай.uа", Львів оплакує ветерана АТО

Також "Знай.ua" писав, Вакарчук назвав головну умову для повернення Сенцова в Україну