Обвинуваченого у розстрілах на Майдані Сергія Тамтуру випустили з СІЗО під домашній арешт.

Як відомо, Тамтуру і ще 4 колишніх членів спецпідрозділу "Беркут" звинувачують у вбивстві 48 і пораненні 80 чоловік на вулиці Інститутській у часи Революції Гідності.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Суд вважає необхідним продовжити раніше обрану для обвинувачених Янішевського, Аброськіна, Маринченко, Зінченко запобіжний захід у вигляді взяття під варту... Суд вважає за необхідне замінити раніше обраний обвинуваченому Тамтурі запобіжний захід у вигляді взяття під варту на більш м'який - цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю", - зачитав рішення суддя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тамтура провів за гратами 4 роки з липня 2015 року.

Як відомо, всі злочини, зроблений під час Революції Гідності об'єднані у "Справу Майдану". У ній налічується 89 кримінальних проваджень, у яких розслідують вбивство 91 людини.

Нагадаємо, кандидат від "Слуги народу" прогоріла на багатомільйонній угоді з Росією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує небезпечну пастку для Зеленського.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський за кермом Tesla терміново звернувся до українців.