Лідер партії Голос Святослав Вакарчук зізнався про що мріє. Так, він прагне, щоб в Україні було дві партії або дві ідеології - більш ліва соціал-демократична і більш права консервативна. Про це він розповів в інтерв'ю Громадському.

На питання, чи вважає він Голос правоцентристською партією, Вакарчук відповів: "Сьогодні ми центристська партія".

"Для нас сьогодні важливо прийти першою партією, яка починає з принципів. Для нас сьогодні фундаментальними є принципи: відсутність подвійних стандартів, незмінна політична позиція за будь-яких умов, показування власного прикладу, визнання власних помилок, вміння знаходити компроміс у тактичних речах, але ніколи не переходити "червоні лінії", нести політичну культуру", - сказав він.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як зазначив Вакарчук, без подвійних стандартів і з визнанням власних помилок Україна стане новою.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Варто нагадати, 16 травня на Старокиївській горі у Києві Вакарчук оголосив, що йде на парламентські вибори, представивши свою партію Голос.

Он уточнив, що сьогодні основними принципами для Голосу є "відсутність подвійних стандартів, непродаж політичної позиції за будь-яких умов, показ власного прикладу, визнання власних помилок, вміння знаходити компроміс у тактичних речах, але не перехід "червоних ліній", просування політичної культури". А партія Голос іде в парламент, щоб "знищити стару політику і створювати нову політику. Політику, яка принесе нам справжні зміни".

Нагадаємо, парламентські вибори 2019: список партій і останні рейтинги.

Також Знай.ua писав, що Притула з "Голосу" Вакарчука розповів, як хотів зайняти місце Зеленського.