Телеграм-канал Romanenko Dreams&Nightmare Show зазначає, що "Україна - представник практично останньої анархії в Європі і однією з найбільших у світі". І це визначає майже все.

"Друзі, ця блискуча стаття пояснює дуже багато речей, які не дозволяють Україні злетіти. Вона продовжує цикл наших бесід з Сергій Дацюк, Сергій Гайдай та іншими українськими експертами про глибинну державу", - йдеться у повідомленні.

Валерій Саливин для видання Хвиля пропонує практичні рішення з допомогою гнучкою і адаптивною податкової політики. Стаття заслуговує самого широкого репоста і обговорення

У статті йдеться, що за основу податкової політики взяли вже існуючі податкові системи. Фактично, це скопійовані закони країн ЄС, які ефективні, продумані, зрозумілі інвесторам.

Українцям доведеться заплатити податки раніше
Українцям доведеться заплатити податки раніше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Три кити, на яких повинна триматись система оподаткування - виробництво, розподіл і споживання.

"Україна в сучасному світі не може собі дозволити нехтувати яким-небудь бізнесом в догоду фіскальної політики лібералів або автократів. Будь-який бізнес повинен мати максимально можливу сприятливий грунт для передового розвитку нашої країни", - відзначає експерт.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причому наявність корупції це наслідок, а не причина. Так як вона виникає, як спосіб вижити, а далі трансформується вже в інструмент конкуренції.

Нагадаємо, "Геноцидні" тарифи на газ визнали незаконними: скільки переплатили українці, і чи повернуть гроші.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в одному з сіл Харківщини відключили газ, вимагаючи переоформити угоди та сплатити 400 гривень.

Також "Знай.ua" писав про шахрая, який дурив харків’ян, прикидаючись працівником газової служби.