Президент України Володимир Зеленський зателефонував канцлеру Німеччини - Ангелі Меркель.

Вони обсудили все на світі. Зокрема, йшлося про шляхи врегулювання ситуації на Донбасі, результати зустрічі у Нормандському форматі в Парижі, про досягнення прогресу у звільненні українських заручників і політичних в’язнів, навіть про розведення сил та засобів у Станиці Луганській.

"Були позитивно відзначені результати нещодавньої зустрічі дипломатичних радників у "нормандському форматі" в Парижі, яка повинна дати поштовх роботі Тристоронньої контактної групи. Президент України і Федеральний канцлер Німеччини наголосили на необхідності досягнення найближчим часом прогресу у звільненні українських заручників і політичних в'язнів, а також у завершенні процесу розведення сил і засобів у Станиці Луганській, зокрема шляхом демонтажу фортифікаційних споруд і проведення розмінування", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще
Значну увагу приділили забезпеченню транзиту газу територією України. Обговорили також перспективи реалізації двосторонніх інвестиційних проєктів.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні знизили ціну на газ.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, як отримати пільги за кордном, де працюєте.