Останнім часом українці максимально зацікавлені, хто ж очолить генеральну прокуратуру України. Багатьох жителів країни надзвичайно дратує діючий генпрокурор Юрій Луценко, вони бачать у його вчинках суцільну фальш. На залишився осторонь і український юрист і блогер Михайло Шнайдер. Він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook "свіжий інсайд". Зокрема, поцікавився у друзів, хто може бути кращим генпрокурором.

"Свіжий Інсайд. На сьогоднішній день, команда Володимира Зеленського розглядає кандидатуру Андрія Богдана на посаду генерального прокурора України. Як на мене, то це досить таки непоганий Варіант. Досвідчений юрист і адвокат, однозначно краще нинішнього "Геніального Прокурора" - інженера електронної техніки, без юридичної освіти. А як ви вважаєте, Друзі?", - сказано у повідомленні.

І звичайно друзі не стоять осторонь, а один поперед другого коментують допис із фотоколажем ліворуч Андрій Богдан - голова Офісу президента України і праворуч - Юрій Луценко - генпрокурор України. На фото останній хильнув чарку з алкоголем.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Який кошмар", "Краща кандидатура прокурора ,це Сакварелідзе!!", "А ЮГА??Назад на нары?", " А кого на главу( или директора) офиса президента ? 🤔🤔🤔", "Якщо його назначать прокурором то це значить що довлади прийшли регіонали на чолі з Януковичем", - коментують користувачі.

Юрій Луценко
Юрій Луценко

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні знизили ціну на газ.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, як отримати пільги за кордном, де працюєте.