Президент України Володимир Зеленський у рамках офіційного візиту у Миколаївській області, побував на багатостраждальній трасі М-14 "Миколаїв-Кропивницький".

Президенту показали на карті, де наразі проводяться ремонтні роботи, розповіли про хід їх виконання. Порушувалось питання про якість робіт, проведення тендерів і проблеми з фурами, які розбивають дорожне покриття.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Андрія Максименка, на ремонт цієї траси окрім уже виділених коштів необхідно ще 1,5 мільярда гривень, яких брати ніде.

Президент пообіцяв вже в цю п'ятницю на нараді обговорювати стан доріг в цілому по Україні і багатостраждальну трасу в Миколаївській області. Він зазначив, що потрібно залучити кредитні кошти для проведення ремонту на трасі М-14.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Представники місцевої влади вказали, що тендери виграють в основному одні і ті ж фірми, в основному одеські, а інші підприємства або відмовляються заходити працювати в Миколаївську область, а якщо й заходять, то конкуренти знищують заводи і техніку.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський зазначив, що тим, хто "з'їдає" тендери, потрібно заборонити брати участь у торгах. Максименко попросив зробити так, аби були і нормальні учасники, щоб не поручилася так, що дорогу взагалі не будуть робити.

Президент на завершення зустрічі підбив підсумок: "Ви говорите "немає грошей", а я бачу, що немає бажання".

Нагадаємо, що Зеленський пішов назустріч євробляхерам: Президент дав "зелене світло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода кохана Андрія Богдана з команди Зеленського вибовкала про гарячий роман.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський вигнав з насидженого місця ставленика Порошенка: "Бандитське місто..."