Лідер Радикальної партії Олег Ляшко завжди відрізнявся своєю скандальною поведінкою. Цим він привернув увагу багатьох своїх виборців. Після того, як Володимир Зеленський став президентом України і приборкав Ляшка просто під час своєї інавгурації, радикал став вести себе скромніше і практично не був помічений ні в яких скандалах. Однак, зараз Олег Валерійович дав новий привід себе пообговорювати, заявивши про свою любов до яєць.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

На свій сторінці в соціальній мережі Instagram Ляшко опублікував знімок, на якому п'є сирі курячі яйця. Радикал і цей кадр підписав досить провокативно:

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Свіже яєчко натщесерце - запорука здоров'я! Люблю їх пити з дитинства. Наші, українські яйця - кращі"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У коментарях до такого посту, сповненого любові до української продукції, миттєво стали відзначатися українці:

"Чого я не сприймаю ці слова всерйоз? Ну, постійно від Ляшко не сприймаю всерйоз", "Радикально", "Даа. Любитель яєць українських", "Олег Валерійович, ви - це хіт", "А кремлеботи відразу почали сміятися. Що такого, що людина любить пити яйця?", "І привіт сальмонельоз", "Ну, кому як не вам знати про яйця", "Яєчка свіжі підкотили", "От скотиняка", "Ляшко прекрасний! Я буду дуже сумувати, якщо він не пройде в Раду", "Браво"

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що Тимошенко відреагувала на українця Саакашвілі: "Кричуща несправедливість".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.uа писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.