Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала повернення українського громадянства Міхеілу Саакашвілі. Політик заявила, що це відновлення справедливості. Про це Тимошенко написала у Facebook.

"Говорила тоді, скажу і зараз: позбавлення Михаїла Саакашвілі українського громадянства було політичною помстою з боку Петра Порошенка. Правовий безлад і кричуща несправедливість", - впевнена вона.

Але зараз, за словами Тимошенко, "справедливість відновлена".

"Рада, що сьогодні справедливість відновлена, і Саакашвілі знову - громадянин України", - підкреслила лідер партії "Батьківщина".

Говорила тоді, скажу і зараз: позбавлення Міхеїла Саакашвілі українського громадянства було політичною помстою з боку...

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Юлія Тимошенко op Dinsdag 28 mei 2019

Нагадаємо, Саакашвілі прокоментував позови щодо скасування Зеленським указу про призначення Порошенком Горковенка в Нацраду з телерадіомовленню.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський повернув Міхеілу Саакашвілі громадянство України.

Також портал Знай.uа писав, що Саакашвілі розповів, коли збирається прилетіти в Україну і про свої найближчі плани.