Колишній кандидат у президенти та лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко передала команді президента Володимира Зеленського пакет указів і законів, що дозволять знизити тарифи.

Про це вона розповіла в ефірі ток-шоу "Право на владу".

За словами Юлії Тимошенко, ці документи підготувала її команда. Вони розроблені згідно з чинним законодавством. Лідер "Батьківщини" додала, що в них "порахована кожна цифра, щоб не завдати збитків доходам бюджету".

"Ми маємо можливість поправити ситуацію за декілька днів", – сказала Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зокрема Тимошенка передала команді президента Зеленського проект указу про призупинення двох постанов Кабміну щодо необґрунтованого підвищення цін на газ.

"Якщо ці дві постанови зупиняються, ми автоматично повертаємось до ціни 4,5 гривні за кубометр", – резюмувала Юлія Тимошенко.

Також серед указів – призначення двох людей в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), яка встановлює тарифи.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"У президента є повноваження формувати НКРЕКП. Там зараз є 2 вакансії, які дають право впливати главі держави на процес справедливого встановлення тарифів. І тут є проекти указу про призначення тих людей, яких президент захоче бачити в цій системі", – сказала Тимошенко.

Наживо. В ефірі програми ПРАВО НА ВЛАДУ на телеканалі 1+1

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Donderdag 23 mei 2019

Третій документ у переданому пакеті – проект закону про передачу газу українського видобутку для споживання бюджетної сфери та на потреби населення.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко вилікувала 5 років амнезії українців одним спічем.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній кандидат у президенти і лідер політичної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала можливість проведення референдуму щодо мирних угод між Україною і Росією.

Також Знай.ua писав, Юлія Тимошенко розповіла, чому в Раді провалили законопроект Зеленського: "Це просто соромно".